تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - باقالا قاتق

باقالا قاتق 

 

باقالا قاتق

مواد مورد نیاز

برای ۴ نفر

 باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)=١٠٠ گرم

 شوید(شبت) خشک= ٢ قاشق غذاخوری

 سیر= ٣ الی ۴ حبه

 تخم مرغ =٢ عدد

 روغن= ٢ قاشق غذاخوری

 آب= ٢ لیوان

 زردچوبه-نمک- فلفل= به میزان دلخواه

 


طرز تهیه

ابتدا باقالی خشک را ۵ الی ۶ ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده ، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد، ٢ لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغها ببندد .

 نکات مهم :

 ١تخم مرغها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد. کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد.

 ٢می توان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.

 ٣می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت.

 ۴بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود.

 ۵در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند





طبقه بندی: گوناگون، 
برچسب ها: باقالا قاتق، باقالا قاتق خاله خانم، باقلا قاتق شمالی، باقلا قاتق رشتی، خورش باقالا قاتق، خورشت باقالا قاتق، خواص باقالا قاتق،  

تاریخ : سه شنبه 5 مرداد 1395 | 10:42 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران