تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - ماهی کبابی
غذای دریایی 


 ماهی کبابی یک غذای پیک نیکی خوشمزه

مواد لازم برای ۲ نفر

۴۰۰ گرم فیله ماهی
 
۲ حبه سیر له شده
 
۲ ق س آب‌لیمو تازه
 
۴ق س ماست

روغن به میزان لازم 

۲ ق س نعناع و ریحان خرد شده
 
۱ ق چ سماق
 
۲ ق س پیازچه ریز شده
 
۱ ق س روغن‌زیتون

به میزان لازم نمک و فلفل
 
۴ عددسیخ چوبی
 

طرز تهیه:


۱. ابتدافیله‌ها را به‌صورت قطعات بزرگ خرد کنید، سپس آنها را در یک کاسه بریزید و با ماست،آب‌لیمو و سیر له شده طعمدار کنید. ظرف را حدود ۲تا۱ ساعت در یخچال قرار دهید.


۲. بعدازاینکه ظرف را از یخچال درآوردید، کمی نمک و فلفل به فیله‌ها بزنید، سپس آنها را به سیخ بکشید.

۳. داخل یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط بگذارید. حالا سیخ‌ها را داخل آن قرار دهید و دو طرف ماهی‌ها را سرخ کنید.

۴. در این میان در یک کاسه مناسب ریحان ریز شده را با پیازچه، روغن‌زیتون و سماق خوب مخلوط کنید. وقتی کباب‌ها آماده شدند، آنها را با مخلوط حاصل سرو کنید.


یه جور دیگه

برای مزه دار کردن تکه های ماهی از پیاز رنده شده یا ریز خرد شده هم می توانید استفاده کنید.


برچسب ها: ماهی کبابی، غذای دریایی، ماهی کبابی یک غذای پیکنیکی، غذای ساده و خوشمزه، ماهی برای پیکنیک،  

تاریخ : سه شنبه 22 تیر 1395 | 09:28 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران