تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - علت کپک زدن مربا

علت کپک زدن مربا

 

علت کپک زدن مربا

هیچگاه از قاشقی که خوب تمیز نشده .یا قاشقی که خیس باشدبرای هم زدن مربا استفاده نکنید چون موجب میشود مربا زود کپک بزند.




طبقه بندی: نکات آشپزی و تغذیه، 
برچسب ها: کپک زدن مربا، کپک زدن مربای توت فرنگی، كپك زدن مربا، کپک زدن مربای انجیر، کپک زدن مربا توت فرنگی، کپک زدن مربا البالو، علت کپک زدن مربا،  

تاریخ : پنجشنبه 7 مرداد 1395 | 10:55 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران