تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - خورشت ریحان

خورش ریحان

خورشت ریحان

مواد لازم:

گوشت بی استخوان=500 گرم

سبزی ریحان، نعناع، گشنیز، تره و جعفری=750 گرم(باید ریحان آن بیشتر باشد)

بادنجان قلمی و کوچک یک اندازه=6 تا 8 عدد

روغن=250 گرم

آبلیمو=2 قاشق غذاخوری

زردچوبه یا رب گوجه فرنگی=بمقدار کم

پیاز سرخ شده=2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل=بقدر کافی


طرز تهیه خورش ریحان :

گوشت را کمی درشت تر از گردو خرد کرده،می شوئیم و در ظرف مناسبی می ریزیم. پیاز سرخ کرده را داخل گوشت ریخته،ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ظرف را می گذاریم،گاهی هم می زنیم تا آب گوشت کشیده شده،پیاز له شود. 3 تا 4 لیوان آب می ریزیم،حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت نیمه پز شود. سبزی را تمیز کرده،می شوئیم و در آبکش می ریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود.

سبزی را هم خرد می کنیم و با دو سه قاشق روغن کمی سرخ می نمائیم. زردچوبه را با سبزی یک تفت می دهیم و آن را در گوشت می ریزیم،کمی نمک و فلفل به گوشت می زنیم. ترشی آن را اندازه می کنیم؛در صورت مصرف رب به جای زردچوبه،رب را هم داخل سایر مواد می ریزیم. می گذاریم گوشت و سبزی پخته شده ، خورش جا بیفتد. بادنجانها را پوست کنده،یک چاک به آنها می دهیم و کمی نمک می پاشیم. بقیه روغن را در تابه ریخته،تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. وقتی روغن داغ شد، اطراف بادنجانها را در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود. بعد بادنجانها را در صافی می چینیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود و آنها را در یک ردیف روی خورش می چینیم. بادنجانها باید در موقع سرخ شدن با حرارت ملایم بپزد و با خورش زیاد نجوشد که له گردد و شکل خودش را از دست بدهد. کافی است که ترشی و طعم سبزی به خورد آن برود. موقع کشیدن، سبزی و گوشت را در دیس می کشیم و بادنجانها را اطراف دیس دیس می چینیم. ممکن است در اواخر طبخ یکی دو عدد گوجه فرنگی را خرد کنیم و روی خورش برای زیبایی آن بریزیم.کافی است که گوجه فرنگی کمی بجوشد ولی له نشود و در خورش نمایان باشد.




طبقه بندی: خورشت، 
برچسب ها: خورشت ریحان، خورشت ریحان، طرز تهیه خورش ریحان، طرزتهیه خورشت ریحان، خورش ریحان، طرز تهیه خورش ریحان، طرز تهیه ی خورش ریحان،  
دنبالک ها: آشپزی،  

تاریخ : شنبه 9 مرداد 1395 | 03:20 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران