تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - غذای خارجی - خوراک مرغ پر شده

غذای خارجی

خوراک مرغ پرشده

غذای خارجی

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ پرشده با بروکلی و پنیر:

۱ بروکلی متوسط

۴ تکه سینه مرغ

نمک ،فلفل سیاه و فلفل قرمز

۴ تکه پنیر گاو خندان ( پنیر مثلثی یا پنیر پروسس)

روغن برای سرخ کردن

مواد سس:

۱۲۵ میلی لیتر( ۱/۲ فنجان) شیر

۱۲۵ میلی لیتر( ۱/۲ فنجان)آب مرغ

فلفل سیاه پاپریکا

پودر سیر

 


طرز تهیه  خوراک مرغ پرشده با بروکلی و پنیر :

بروکلی رو به گل های کوچک خورد می کنیم و در آب در حال جوش ۵-۶ دقیقه با در بسته می پزیم و آبکش می کنیم. تکه های سینه مرغ رو لای دو لایه نایلون با بیفتک کوب خوب می کوبیم. فررا با درجه ۲۰۰ سلسیوس (۴۰۰ فارنهایت) روشن می کنیم. لایه رویی نایلون رو جدا می کنیم و روی سطح مرغ نمک و فلفل سیاه و قرمز می پاشیم. پنیر رو به تکه های کوچک خورد می کنیم. تکه های پنیر رو روی مرغ می گذاریم . هر یک پنیر روی یک سینه، بروکلی ها رو به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و روی تکه های مرغ میگذاریم. با کمک نایلون زیر مرغ اون رو می پیچیم و به صورت رول در میاریم. با کمک خلال دندون لبه های رول رو می بندیم. رول های پرشده مرغ رو در روغن سرخ می کنیم. رول های سرخ شده رو در ظرف مناسب فر می چینیم طوری که لبه های باز اون زیر قرار بگیره. به مدت ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه ۲۰۰ سلسیوس (۴۰۰ فارنهایت) می پزیم. در این مدت سس رو درست می کنیم. برای اینکار تمام مواد سس رو داخل تابه ای که مرغ رو در اون سرخ کردیم می ریزیم و روی حرارت درحالی که هم می زنیم ۵ دقیقه می پزیم تا غلیظ بشه. مرغ رو از فر در میاریم و سس رو روی اون می ریزیم و سرو می کنیم




طبقه بندی: گوناگون،  مرغ، 
برچسب ها: سفره آرایی و آشپزی، غذای خارجی - مرغ شکم پر، غذای خارجی، غذای خارجی خوشمزه، غذای خارجی ساده، غذای خارجی با مرغ، غذای خارجی با گوشت،  

تاریخ : دوشنبه 11 مرداد 1395 | 03:41 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران