تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - غذای دریایی - ماهی سالمون با سس خردل عسلی

غذای  دریایی

ماهی سالمون باسس خردل عسلی

مواد لازم

فیله سالمون ۶۸۰ تا ۹۰۰ گرم

 خردل عسلی  ۳ قاشق غذاخوری

سیر له شده ۳ حبه

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

شوید تازه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

نمک مقدار کمی

 خردل عسلی: ۳ قاشق غذاخوری (یک و نیم قاشق غذاخوری عسل به اضافه ی یک و نیم قاشق غذاخوری خردل)


طرز تهیه سالمون با سس خردل عسلی :

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خردل عسلی، سیر، دو قاشق روغن زیتون، آبلیمو، شوید و نمک را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

سینی فر را با آلومینیوم بپوشانید دو طرف فیله ها را روغن زیتون بمالید و روی سینی فر بچینید.

سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. با استفاده از قلم های مخصوص آشپزی هر دو طرف فیله ها را با روغن زیتون آغشته کرده و آنها را روی سینی فر بچینید. حالا با قلم روی فیله را با مخلوط خردل عسلی بپوشانید.

با قلم مو روی فیله را با مخلوط خردل عسلی بپوشانید.

سینی را داخل فر گذاشته و ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سالمون ها بپزند (البته نه خیلی!). اگر وسط ماهی کمی خام باشد مشکلی ندارد، زیرا بعد از بیرون آوردن از فر به خاطر حرارت بالا، قسمت های نپخته هم می پزند.




طبقه بندی: غذای دریایی، 
برچسب ها: غذای دریایی - ماهی سالمون با سس خردل عسلی، سفره آرایی و آشپزی، ماهی سالمون، غذای دریایی، غذای دریایی رستوران، غذای دریایی کیش، غذای دریایی تهران،  

تاریخ : چهارشنبه 13 مرداد 1395 | 03:52 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران