تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - دلمه کدو سبز

دلمه کدو سبز

دلمه كدوسبزشیرین

آب 1لیوان

شكر 2لیوان

جوز هندی به میزان لازم

گل سره به میزان لازم

روغن نصف لیوان

پیاز 1عدد

لپه 1لیوان

برنج 1لیوان

گوشت (چرخ كرده) نیم كیلو

كدو سبز (یكدست) 10عدد

زعفران (آب كرده) نصف استكان

آبلیمو 1قاشق مرباخوری


طرز تهیه:

ابتدا در ظرف مناسبی روغن ریخته و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید و در انتها پیاز سرخ کرده را بیفزایید.لپه را با مقداری آب و نمك و روغن بپزید و برنج را در حد آبکش کردن بجوشانید و همراه نمک، فلفل، زعفران و ادویه جات ذکر شده با گوشت مخلوط کنید.

سر و ته کدوها را ببرید و کمی از سر کدوها را برای در دلمه کنار بگذارید. داخل کدوها را با کارد تیز طوری خالی کنید که کدوها بریده و سوراخ نشوند. سپس از مایه آماده شده بالا داخل آنها را پر کنید و با قاشق کوچک فشار دهید تا کاملاً پر شود. درب آن را روی کدو قرار دهید. فشار دهید. سپس با چنگال چند سوراخ در اطراف کدوها ایجاد کنید. مغز کدوها را که خالی کرده اید کمی با روغن تفت دهید و دلمه ها را درون ظرف آن بخوابانید کمی آب روی آن بریزید تا نیم پز شود. سپس شربت زعفرانی آماده را روی آن بریزید تا کاملاً پخته شود و شربت جذب دلمه ها شود. کدوها را درون دیس موردنظر بکشید و سس شربت را روی آن بریزید.

طرز تهیه شربت زعفرانی:

شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود و کمی غلیظ شود. سپس زعفران آب کرده و آب لیمو را اضافه کنید و شربت را از روی حرارت بردارید.

نكات:

- بهتر است ادویه جات با گوشت تفت داده شود تا بوی بهتری به غذا بدهد.

- در صورت تمایل چند عدد قیصی هم به غذا بیفزایید.

- اگر خیلی طعم شیرین را نمیپسندید از ریختن سس اجتناب كرده و به جای آن آبلیمو استفاده كنید.




طبقه بندی: دلمه، 
برچسب ها: دلمه کدو سبز، آشپزی، سفره آرایی، دلمه برگ مو، دلمه برگ مو بدون گوشت، دلمه برگ مو با ماست، دلمه برگ مو به انگلیسی،  
دنبالک ها: بیتوته،  

تاریخ : پنجشنبه 14 مرداد 1395 | 07:46 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران