تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل

پیاز تفت داده زرچوبه وفلفل اضافه کرده تکه های مرغ اضافه کرده یا بال وگردن اب ولرم اضافه کرده هویج وکرفس وسیب زمینی خورد شده به همراه نخود سبز وذرت اضافه کرده گذاشته تا پخته شده در وسط پخت رب را اضافه کرده گذاشته تا خوب جا افتاده مرغ خوب پخته شد از داخل ظرف خارج کرده استخوان ها را جدا کرده اگه مرغ استخوان دار بود باز گوشت مرغ اضافه کرده 15 تا 20 دقیقه اخر رشته سوپ یا همان ورمیشل را اضافه کرده مونده تا خوب جا بیفتد دراخر نمک وابلیمو اضافه کرده .

می توانید به سوپ خود عصاره ی مرغ هم اضافه کنید که مزه آن عالی می شود. امتحان کنید نوش جان




طبقه بندی: سوپ، 
برچسب ها: سوپ ورمیشل، سوپ جو، سوپ جو قرمز، سوپ جو پرک، سوپ جو با مرغ، سوپ جو با رب، سوپ جو با شیر،  
دنبالک ها: ایران کوک،  

تاریخ : یکشنبه 17 مرداد 1395 | 08:43 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران