تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - املت گوشت و بروکلی

املت

املت گوشت و بروکلی

 را در کمی روغن تفت می دهیم. بروکلی های تقریباً ریز خردشده را داخل پیار می ریزیم و تفت می دهیم. (می توانیم بروکلی را قبلاً کمی بخار پز کنیم)

گوشت چرخ کرده یا سوسیس ریز خردشده را جداگانه با نمک و فلفل سرخ می کنیم. (می توانیم کمی زردچوبه یا ادویه یا آویشن اضافه کنیم)

تخم مرغ را با نمک و فلفل در یک کاسه خوب هم می زنیم. داخل تابه چرب شده داغ می ریزیم .وقتی لایه زیری کاملاً پخت و روی تخم مرغ هنوز کمی نرم بود مخلوط گوشت و بروکلی و پیاز را رویی یک نیم دایره تخم مرغ می ریزیم و طرف دیگر تخم مرغ را روی مواد برمی گردانیم.




طبقه بندی: املت، 
برچسب ها: املت گوشت و بروکلی، آشپزی و سفره آرایی، آموزش آشپزی، آشپزی آسان، دستور غذای ساده، غذهای خوشمزه، املت ساده و خوشمزه،  

تاریخ : دوشنبه 18 مرداد 1395 | 03:00 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران