تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - بریانی اصفهان

بریانی اصفهانی

بریانی اصفهان

مواد لازم

· گوشت سر دست و دنده 1 کیلوگرم

· پیاز درشت 1 عدد

· دارچین به مقدار لازم

· زعفران به مقدار لازم

· نعناع خشک شده مقداری

· نمک و زردچوبه به مقدار لازم

· فلفل به مقدار لازم

· خلال بادام مقداری برای تزیین

 


دستور پخت بریانی اصفهانی

-  آب را روی حرارت جوش آورده، گوشت را خرد کرده و درون آن می ریزیم. پیاز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت 30 دقیقه می پزیم .

-  پس از نیم پز شدن گوشت را از آب جدا کرده و دو دور به همراه نعناع چرخ می کنیم.

گوشت را همراه با یکی دو قاشق آب آن خوب مخلوط می کنیم ( با دست مخلوط شود)

 - نمک و مزه آن را امتحان می کنیم، وقتی خوب و آماده بود قالب های بریان را روی حرارت کمی داغ کرده و مقدار یک قاشق از روغن روی آبگوشت را گرفته و ته قالب می ریزیم .

 - سپس رویش دارچین،زعفران و فلفل می پاشیم و یک لقمه از گوشت بریان را قرار داده با دست رویش را صاف می کنیم و چند لحظه روی حرارت قرار می دهیم .

 - سپس روی نان آماده شده بر می گردانیم .

 - سطح روی بریان را با خلال بادام آغشته به زعفران تزیین می کنیم.

نکته:  این غذا به اسم بریونی هم مشهوره ولی بریونی به مغازه ای گفته میشه که بریون یا بریان طبخ می کند.




طبقه بندی: گوناگون، 
برچسب ها: بریانی اصفهانی، دستور آشپزی، غذاهای خوشمزه، آشپزی و سفره آرایی، بریانی، بریانی هندی، بریانی افغانی،  

تاریخ : سه شنبه 19 مرداد 1395 | 03:19 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران