تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - رول مرغ و اسفناج

رولت مرغ و اسفناج

رول مرغ و اسفناج

مواد لازم

سینه مرغ 2 عدد

اسفناج نصف پیمانه

پنیر چدار نصف پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

آرد 3 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای سس:

گوجه خرد شده 1 پیمانه

سیر خورد شده 2 تا 3 حبه

رب گوجه 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

پودر ریحان یا پودر ایتالیایی 1 قاشق غذاخوری

قارچ خرد شده یک سوم پیمانه

پیاز خرد شده یک سوم پیمانه

اسفناج نصف پیمانه

روغن جهت سرخ کردن

 

دستور غذا

سینه مرغ را از پهنا به دو قسمت تقسیم کنید و خوب بکوبید تا نازک شود نمک و فلفل بزنید

از یک طرف شروع کنید و کمی اسفناج و پنیر روی سینه مرغ بگذارید و آرام و با احتیاط رول کنید تا مواد بیرون نریزد یک خلال دندان داخل مرغ رول شده فرو کنید تا باز نشود

وقتی همه را رول کردید. داخل آرد بغلتانید و با حرارت ملایم بگذارید تا سرخ شود. آرد کمک میکند تا مرغ طلایی و برشته شود. خلال دندان را آرام حین سرخ شدن در بیاروید

حالا مرغ ها راکنار بگذارید و داخل همان ماهیتابه سس درست کنید. سیر و پیاز را تفت بدهید و رب را اضافه کنید و دوباره کمی تفت بدهید

گوجه را اضافه کنید و بگذارید تا کامل بپزد و له شود. قارچ را اضافه کنید و نمک و فلفل و اسفناج را هم اضافه کنید. کمی که سس جا افتاد مرغ ها را اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا سس به خورد مرغ ها برود و بپزد. حالا روی مرغ و سس کمی پنیر چدار بریزید و سرو کنید


طبقه بندی: مرغ، 
برچسب ها: آشپزی راحت و آسان، آشپزی و سفره آرایی، رول مرغ و اسفناج، رول مرغ اسفناج و پنیر، رول مرغ اسفناج، طرز تهیه رول مرغ و اسفناج، رول مرغ با اسفناج،  

تاریخ : یکشنبه 24 مرداد 1395 | 10:03 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران