تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - ته چین رنگارنگ

ته چین رنگارنگ

ته چین رنگارنگ

مواد اولیه:

زردچوبه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

کره 100 گرم

روغن (مایع) 1 ونیم پیمانه

ماست 3 پیمانه

گوشت 1 کیلوگرم

برنج 6 پیمانه

تخم مرغ 4 عدد

رنگ خوراکی (سبز،قرمز) به میزان لازم

زعفران به میزان لازم

پیاز 2 عدد

خلال پسته به میزان لازم

خلال بادام به میزان لازم

طرز تهیه ته چین رنگارنگ

 

طرز تهیه

در ظرفی مناسب گوشت را کمی با کره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه می‌پزیم آن را ریش ریش کرده و کنار می‌گذاریم. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابکشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. یک قسمت را با نیمی از ماست، تخم‌مرغ و زعفران کاملا مخلوط میکنیم.قسمت دوم را سفید می‌گذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخم‌مرغ مخلوط میکنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقه‌ای روی هم به طور مساوی می‌ریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار می‌دهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلال‌های بادام و پسته تزیین می‌کنیم.

نکات:

1)اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید.

2)میتوانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید.

3)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند.




طبقه بندی: ته چین،  تزئینات غذا، 
برچسب ها: سفره آرایی و آشپزی، پخت غذا، ته چین مرغ، ته چین مرغ در فر، ته چین مرغ برای 4 نفر، ته چین مرغ و بادمجان، ته چین مرغ برای 2 نفر،  

تاریخ : دوشنبه 25 مرداد 1395 | 04:08 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران