تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - خورشت قیمه مجلسی

خورشت قیمه مجلسی

خورشت قیمه مجلسی

مواد لازم:

مغز ران گوساله یا گوسفند

750 گرم

لپه

100 گرم

پیاز سرخ کرده

2 قاشق غذاخوری

لیموعمانی

4 تا 5 عدد

سیب زمینی

5 عدد متوسط

رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری

روغن به مقدار کافی برای سرخ کردن سیب زمینی

نمک و فلفل به مقدار کافی

 

 چگونگی پخت:

 پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ریز کرده سپس با پیاز سرخ کرده و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی سرخ می کنیم. لپه را چندساعت قبل می گذارید درآب خیس بخورداینکار باعث میشود که لپه خام نباشد و هم جلوی نفخ را میگیرد و بعداز آب گیری در آبکش در ظرفی می ریزیم و دو سه قاشق روغن به آن می افزاییم و ظرف را روی آتش می گذاریم و لپه را به این ترتیب کمی سرخ می کنیم.

 این عمل از وا رفتن لپه هنگام طبخ جلوگیری می نماید. گوشت را داخل ظرف می ریزیم و در آنرا می گذاریم تا آب آن کشیده شود، بعد دو لیوان آب می ریزیم.

 کمی نمک و فلفل و لیمو عمانی را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با یک حرارت ملایم پخته شود و کاملا" جا بیافتد.دقایقی قبل از سرو کردن میتوان مقداری دارچین به خورشت افزود. سیب زمینی را خلال کرده و جداگانه آنرا سرخ می کنیم و در حین سرخ کردن کمی نمک می زنیم.




طبقه بندی: خورشت، 
برچسب ها: آشپزی و سفره آرایی، خورش قیمه، خورش قیمه بادمجان مجلسی، خورش قیمه بادمجان با مرغ، خورش قیمه سیب زمینی، خورش قیمه آلو با مرغ، خورش قیمه نذری،  

تاریخ : سه شنبه 26 مرداد 1395 | 05:12 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران