تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - ته چین گوشت و بادمجان

ته چین

ته چین گوشت و بادمجان

 مواد لازم:

گوشت گوسفند ٥٠٠ گرم

پیاز ٣ عدد

بادمجان ٥٠٠ گرم

برنج ٤ پیمانه

روغن مایع ١ پیمانه

زرده تخم مرغ ٣_٤عدد

ماست ١ پیمانه

زعفران ٢ ق سوپخوری

چوب دارچین ١-٢ عدد

نمك فلفل زرد چوبه،دارچین به میزان لازم

 


طرز تهیه:

پیاز را نگینی خرد كرده و سرخ كنید،سپس گوشت را با نمك و دارچین فلفل بپزید تا ١/٢ اب گوشت غلیظ باقی بماند.

برنج را خیس كرده ابكش كنید،بادمجانها را سرخ كنید،ماست،زرده تخم مرغ،زعفران،روغن مایع را با هم مخلوط كنید،كف ظرف نسوز را چرب كنید.

برنج را با مواد مخلوط كرده و داخل ظرف بریزید،سپس بادمجانها را روی آن بچینید و از موادگوشتی روی ان بریزید و اب گوشت را روی آن بریزید و مقداری دارچین روی ان بپاشید و باقی مانده برنج را با مقداری روغن روی ان بریزید و روی ان رابپوشانید و در طبقه وسط فر كه با دمای ١٨٠ گرم شده به مدت ١:٣٠ ساعت قرار دهید تا بپزد.




طبقه بندی: ته چین، 
برچسب ها: ته چین گوشت و بادمجان، ته چین گوشت و بادمجان در فر، ته چین گوشت و بادمجان، ته چین گوشت و بادمجان شف طیبه، ته چین گوشت و بادمجان در فر، ته چین گوشت و بادمجان مامی سایت، ته چین گوشت و بادمجان مامی سایت،  

تاریخ : جمعه 5 شهریور 1395 | 03:40 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران