تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - سوپ قارچ با نان

سوپ قارچ

سوپ قارچ با نان

مواد اولیه :

برای 3 نفر

    آبلیمو به میزان لازم

    فلفل سیاه به میزان لازم

    نمك به میزان لازم

    نان تست به میزان لازم

    خامه 4قاشق غذاخوری (غلیظ)

    كره 4قاشق غذاخوری

    شیر 2لیوان (غلیظ و پر چرب)

    مرغ 1قطعه (سینه)

    قارچ نیم كیلو

    سیر 1حبه

    پیاز 1عدد

    برگ بو 2عدد

 


طرز تهیه :

 

ابتدا قارچ را كاملا شسته و خرد كنید و به همراه كره و كمی آبلیمو آن را تفت دهید سپس، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.، سینه مرغ را كمی تفت داده و مقداری روغن به آن بیفزایید و بعد با پیاز و سیر و برگ بو اجازه دهید بپزد و بعد آن را ریش ریش کنید.

 

1سوم قارچ های نرم شده را داخل میکسر بریزید و نصف شیر را اضافه کنید و بزنید تا قارچ ها یکدست شوند سپس نصف دیگر شیر ، قارچ های میکس شده و نشده ،سینه مرغ ریش ریش شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، روی حرارت سوپ را هم بزنید تا کم کم غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.

 

نان های تست را ریز و مربعی خرد کنید ، داخل تابه کره بریزید و نان ها را داخل روغن تفت دهید تا سرخ و ترد شوند سپس آنها را داخل سوپ ریخته و سرو شود




طبقه بندی: سوپ، 
برچسب ها: سوپ قارچ، سوپ قارچ و جو، سوپ قارچ و شیر، سوپ قارچ بدون شیر، سوپ قارچ بدون خامه، سوپ قارچ و خامه، سوپ قارچ ساده،  

تاریخ : شنبه 6 شهریور 1395 | 04:47 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران