تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - مربای بادمجون

مربای بادمجان

مربای بادمجون

موادلازم:

نیم کیلو بادمجون کوچک

4 لیوان شکر

4 لیوان آب

1 ق.چ جوهرلیمو

گل میخک یا هل به مقدارلازم


طرزتهیه:

بادمجانها را شسته پوست بگیرید. برای گرفتن تلخی بادمجانها آنها را داخل ظرفی پر از آب به مدت 2 ساعت بیاندازید.بعد از 2 ساعت بادمجانها را از داخل آب جدا کرده بشویید. آب تمیز در قابلمه ای بریزید و 1 ق جوهرلیمو اضافه کنید تا جوش بیاد بعد جوش آمدن بادمجانهارا داخل قابلمه بیاندازید تا جوش بیاد.حرارت شعله را کم کنید و تا 15 دقیقه اجازه دهید تا بادمجانها جوش بخورند سپس از آب خارجشان کنید و با آب سرد بشوییدشان و صبر کنید آبشان کشیده شود. 4 لیوان شکر و 4 لیوان آب را در ظرفی بریزید و شربت درست کنید بعد بادمجانها و میخک یا هل را داخل شربت بیاندازید تا بهمراه شربت جوش بخورند.برای شکرک نزدن مربا چند قطره آب لیمو اضافه کنید.نوش جون




طبقه بندی: مربا، 
برچسب ها: مربای بادمجون، طرز تهیه مربای بادمجون، مربا بادمجون، مربای پوست بادمجون، تهیه مربای بادمجون، طرز تهیه ترشی بادمجون، طرز تهیه ترشی بادمجون شکم پر،  

تاریخ : دوشنبه 8 شهریور 1395 | 03:12 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران