تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - فیله مرغ با پنیر پارمزان
فیله مرغ
مواد لازم برای 4 نفر:
فیله مرغ 400 گرم
جعفری خرد شده 1 پیمانه
پارمزان رنده شده نصف پیمانه
نمك نصف ق چ
فلفل به میزان لازم
سیر خرد شده 1 عدد
كره 2 ق غ


طرز تهیه:
فیله را با چاقو برش می دهیم
جعفری، پارمزان، نمك ، فلفل و سیر را مخلوط میكنیم
كمی از مواد را داخل هر فیله میگذاریم
كره را داخل ماهیتابه ریخته تا گرم شود. فیله ها را تفت می دهیم تا زمانی كه طلایی رنگ شود
بعد كمی آب ریخته تا فیله ها بپزد
همچنین میتوانید این غذا را با سیب زمینی و سالاد سرو كنید.




طبقه بندی: مرغ، 
برچسب ها: فیله مرغ، فیله مرغ سوخاری، فیله مرغ چیست، فیله مرغ به انگلیسی، فیله مرغ کبابی، فیله مرغ کجای مرغ است، فیله مرغ در فر،  

تاریخ : شنبه 13 شهریور 1395 | 04:45 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران