تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - سوپ ذرت
مواد لازم

    2 ق‌س روغن سرخ كردنی
    1عدد پیاز (ریز خرد شود)
    1  عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
    450 گرم دانه ذرت
    3 پیمانه  آب مرغ
    1 پیمانه خامه
     نمك و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه:

1.   پیاز را پوست بكنید و ریز خرد كنید. داخل فلفل‌دلمه‌ای را هم خالی كرده و نگینی خرد كنید. تابه‌ای آماده كرده و روغن در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید و بگذارید داغ شود. سپس پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید؛ البته لازم نیست پیاز خیلی سرخ شود. تفت دادن به مدت پنج دقیقه كافی است.

2.  ذرت را به صورت جداگانه در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب جوش بریزید و مدت یك ربع صبر كنید تا بپزد. سپس ذرت را همراه با پیاز و فلفل دلمه‌ای تفت داده شده داخل دستگاه خردكن یا غذاساز بریزید. دستگاه را چند بار روشن و خاموش كنید تا مایه سوپ صاف و یكنواخت شود.

نكته: در صورتی كه مایه سوپ آن‌قدر خشك است كه خوب با هم مخلوط نمی‌شود، هنگام خرد كردن مواد، كمی از آب مرغ  به آنها اضافه كنید.

3.  قابلمه‌ای آماده كنید و مخلوط مایه را همراه با آب مرغ در آن بریزید، نمك و فلفل هم بیفزایید. قابلمه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و پنج دقیقه صبر كنید تا بپزد.

4. قابلمه را از روی شعله بردارید و پنج دقیقه كنار بگذارید تا از حرارت بیفتد. سپس كم‌كم خامه را اضافه كنید. حالا سوپ شما آماده سرو كردن است.

نكته1: این سوپ را می‌توانید به صورت سرد هم سرو كنید. البته در صورتی كه بخواهید سوپ را داغ داغ میل كنید، پس از اضافه كردن خامه دوباره آن را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید ولی مراقب باشید نجوشد. 




طبقه بندی: سوپ، 
برچسب ها: سوپ ذرت، سوپ ذرت با شیر، سوپ ذرت و قارچ، سوپ ذرت و مرغ، سوپ ذرت مکزیکی، سوپ ذرت و پنیر، سوپ ذرت خوشمزه،  

تاریخ : چهارشنبه 17 شهریور 1395 | 10:56 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران