تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - بال سوخاری به روش چینی
بال سوخاری
بال سوخاری به روش چینی
 
مواد لازم برای 2 نفر :
بال مرغ : 8 عدد ( 400 گرم )
آرد ذرت : 1 قاشق سوپخوری ( 9 گرم )
پودر نان خشک یا پنیر پارمسان ( رنده شده ) : به مقدار لازم
آویشن : 1 قاشق چایخوری ( 3 گرم )
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
کنجد : 3/1 پیمانه ( 53 گرم )
تخم‌مرغ : 1 عدد ( 55 – 60 گرم )
روغن ( سرخ کردنی ) : به مقدار لازم


روش تهیه :
قسمت بالای بال‌ها را جدا کرده کنار بگذارید.
قسمت باقی‌مانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید. 
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید. 
در ظرف دیگری تخم‌مرغ را با چنگال بزنید. 
ابتدا بال‌ها را در تخم‌ مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید. 
این عمل را دو بار انجام دهید. 
در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا" داغ شود. 
هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

نکته
توجه کنید روغن در حدی باشد که روی بال‌ها را بپوشاند و روغن به حدی داغ شود که نسوزد.

بدانیم
در هر پرس بال سوخاری چینی
انرژی : 1021 کیلو کالری 
چربی : 2.76 گرم
کربوهیدرات 9.23 گرم  
پروتئین 2.56 گرم




طبقه بندی: گوناگون، 
برچسب ها: مرغ سوخاری، مرغ سوخاری کنتاکی، مرغ سوخاری تهران، مرغ سوخاری دی، مرغ سوخاری طرز تهیه، مرغ سوخاری به انگلیسی، مرغ سوخاری کوپال،  

تاریخ : یکشنبه 21 شهریور 1395 | 10:45 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران