تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - اسپاگتی مدیترانه ای
اسپاگتی مدیترانه ای

مواد لازم و ترکیبات (برای 4 نفر): 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک عدد پیاز قرمز بزرگ، خرد شده
2 حبه سیر، کوبیده شده
یک قاشق غذاخوری آبلیمو
4 عدد بادمجان کوچک، چهار قاچ شده
600 میلی لیتر/یک پیمانه رب گوجه فرنگی رقیق شده
2 قاشق چایخوری شکر دانه ریز
2 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
400 گرم کنسرو مغز آرتیشو، آبکش و دونیم شده
115 گرم زیتون سیاه بدون هسته
350 گرم اسپاگتی خشک
2 قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل
برگ های ریز و درشت ریحان تازه برای تزیین

اسپاگتی مدیترانه ای


طرز تهیه در ادامه مطلب ...
طرز تهیه:
1)یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ حرارت دهید. پیاز، سیر، آبلیمو و بادمجان را به روغن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت 4 تا 5 دقیقه بپزید تا پیاز و بادمجان کمی طلایی تیره شوند.
2)محلول رب گوجه فرنگی رقیق را درون ماهیتابه بزنید و نمک و فلفل بزنید. شکر و پوره گوجه فرنگی را به طرف بیافزایید و مواد را هم بزنید. اجازه دهید مواد درون ماهیتابه به جوش بیایند، سپس حرارت را کم کنید و آنها را به مدت 20 دقیقه، روی حرارت ملایم بپزید و گاهی هم بزنید.
3)آرتیشو و زیتون سیاه را به آرامی به ظرف اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بپزید.
4)در همین فاصله، قابلمه بزرگی از آب و کمی نمک را آماده کرده و روی اجاق حرارت دهید تا به جوش بیاید. سپس اسپاگتی و باقیمانده روغن زیتون را داخل آن ریخته و اجازه دهید به مدت 7 تا 8 دقیقه بپزد و نرم شود ولی زیر دندان بیاید.
5)اسپاگتی را کاملا آبکش کرده و با کره مخلوط کنید تا خوب به آن آغشته شود، سپس آن را به دیس پذیرایی بزرگی منتقل کنید.
6)سس سبزیجات را روی اسپاگتی بریزید و روی غذا را با برگ های ریز و تازه ریحان بازل تزیین کنید، غذا را داغ سرو نمایید.




طبقه بندی: اسپاگتی، 
برچسب ها: اسپاگتی مدیترانه ای، دستور پخت اسپاگتی، آشپزی، اسپاگتی، نحوه تهیه اسپاگتی، اسپاگتی خوشمزه،  

تاریخ : پنجشنبه 24 تیر 1395 | 08:23 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران