تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - پای گوشت و قارچ
پای گوشت

پای گوشت قارچ

برای كراست:
آرد یك و نیم لیوان
شكرربع ق چ
نمك ربع ق چ
سركه سیب نصف ق چ
كره 70 گرم
شیر سرد ربع لیوان

برای فیلینگ:
گوشت چرخ كرده 100 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
نمك ربع ق چ
دارچین ربع ق چ
فلفل سیاه ربع ق چ
تخم مرغ 2 عدد
شیر ربع لیوان
پنیر 200 گرم
قارچ 200 گرم


طرز تهیه پای گوشت وقارچ 
فر رو روی درجه 180 سانتیگراد قرار میدیم
برای كراست ابتدا آرد و نمك و شكر و سركه رو مخلوط میكنیم . (اگه سركه سیب ندارید از سركه سفید استفاده كنید. زیاد مهم نیست)


كره باید نرم ولی سرد باشه

با نوك انگشتان مخلوطش میكنیم تا مثل خورده نون بشه

حالا شیر سرد رو اضافه میكنیم

با نوك انگشتان خمیریش میكنیم. ورز نمیدیم. همین كه خمیر شد كفایت میكنه (یعنی زیر ده ثانیه). خمیرمون كاملا لطیفه

سطح كار رو آرد میپاشیم

خمیر رو باز میكنیم
مرتب بلندش میكنیم و میچرخونیم و دوباره با وردنه پهن میكنیم

تا اینكه به اندازه كافی بزرگ شه
از وسط تاش میكنیم

دو دستی بلندش میكنیم و توی ظرف قرارش میدیم

تاش رو باز میكنیم

حاشیه اضافی رو پشت خمیر برمیگردونیم. به این ترتیب حاشیه پای خمیر ضخیم تری خواهد داشت.
دو تا انگشتمون رو تا میكنیم و خمیر رو به دیواره پای پرس میكنیم. اینطوری كنگره كنگره میشه

پس توجه داشته باشید كه واسه این مدل حتما باید حاشیه خمیر از حاشیه ظرف بالا نزنه. وگرنه باید با انگشت اشاره دست دیگه تون پشتش رو هم فشار بدید كه این مدلی كنگره دار شه. (اصلا هم نیازی نیست همه یك اندازه و تمیز در بیان. بی نظمی هم واسه خودش زیباست!

با چنگال كفش رو آبكش میكنیم و توی فر قرار میدیم
به مدت 5 دقیقه. بعد از فر بیرون میاریم و اجازه میدیم سرد شه

پیاز رو خورد میكنیم با دو قاشق روغن كانولا روی حرارت ملایم با نمك میذاریم كاراملایز بشه

تقریبا 10 دقیقه طول میكشه

گوشت و دارچین و فلفل رو اضافه میكنیم

تفتش میدیم تا قهوه ای شه.

پنیر رو رنده میكنیم.
این پنیر بسیار بسیار خوشمزه است و عطر خوبی داره. شما میتونید توی این رسپی از پنیرهای مورد علاقه خودتون استفاده كنید. اما پیشنهاد من اینه كه با 100 گرم چدار و 100 گرم پنیر خامه ای جایگزینش كنید. یا 100 گرم گودا و 100 گرم پنیر خامه ای

تخم و شیر رو ویسك میكنیم
خوب هم میزنیم كه كف كنه. پنیر رو هم اضافه میكنیم (چون پنیر شوره من دیگه نمك اضافه نمیكنم ولی شما مختارید)
گوشت رو هم اضافه میكنیم
من از كنسرو قارچ استفاده كردم پس دیگه قارچ نیازی به تفت دادن نداشت. شما اگه قراره از قاچ تازه استفاده كنید باید حتما تفتش بدید. ولی نه زیاد. چون له میشه و برشش خوب از آب در نمیاد. پس همون كنسروش رو پیشنهاد میكنم

هر قارچ رو به سه قسمت برش میزنیم و به مخلوط اضافه میكنیم (زیاد خوردش نكنید كه بعد تو برش پای خودش رو خوب نشون بده)
فیلینگ رو توی كراست میریزیم

میتونید روش هم جند تا اسلایس قارچ قرار بدید كه خوشگل شد

توی فر قرار میدیم به مدت 1 ساعت. یا تا زمانی كه حاشیه كراست طلایی شه (بسته به فرتون)

از فر خارج كرده و میذاریم 10 دقیقه سرد شه و بعد برش میزنیم چون اینطوری برشش تمیزتر میشه

این كراست فوق العاده خوب جواب میده . كار باهاش خیلی ساده است و نه ترك میخوره نه میشكنه. بعد از پخت به هیچ عنوان به ظرف نمیچسبه و به خوبی برش میخوره بدون اینكه بشكنه یا خورد شه.
فقط اگر کسی با بوی تخم مرغش مشکلی داره میتونه توی فیلینگ از ادویه استفاده کنه.




طبقه بندی: گوناگون، 
برچسب ها: پای گوشت، پای گوشت و قارچ، پای گوشت ایتالیایی، پای گوشت و سیب زمینی، پای گوشت و قارچ، پای گوشت و سبزیجات، پای گوشت با سیب زمینی،  

تاریخ : پنجشنبه 25 شهریور 1395 | 03:05 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران