تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - سالاد یونانی
سالاد
مواد لازم 

نمک وفلفل  به اندازه نیاز
سیر ….  دو حبه
روغن زیتون شش قاشق غذاخوری
آب لیمو دو قاشق غذاخوری
ارگانو یا آویشن به اندازه نیاز
زیتون سیاه پنج تا شش عدد
پنیر فتا بیست  گرم
گوجه فرنگی ۱ عدد
فلفل دلمه ای (سبز ، زرد ، قرمز) …. در مجموع ۱ عدد
پیاز قرمز ۱عدد
خیار درشت ۱ عدد


روش تهیه سالاد یونانی

۱ – خیار را از وسط نصف کرده و تخم داخل آن را خارج کنید . به همراه گوجه فرنگی بدون تخم و فلفل دلمه ای ها به صورت نگینی درشت خرد کنید.
۲ – پیاز را حلقه حلقه کنید . حلقه های درشت را نصف کنید.
۳ – آب لیمو ، روغن زیتون ، سیر ریز شده ، نمک و فلفل و ارگانو را مخلوط کرده و کاملا با چنگال بزنید تا مواد کمی یک دست شود .
۴ – پنیر فتا را به صورت مکعب های درشت برش داده و زیتون ها را نیز از وسط نصف کنید و اگر هسته دارد هسته آن را خارج کنید .
۵ – کلیه مواد به جز پنیر و زیتون را مخلوط کنید و در ظرف مناسب قرار دهید پنیر و زیتون ها را روی سالاد داده و روی آن را با کمی جعفری خرد شده تزیین نمایید .
نکات :

میتونید از گوجه گیلاسی به جای گوجه درشت در این سالاد استفاده کنید .
لازم به یادآوری نیست که از مواد اولیه تازه و سالم استفاده کنید .
اگر از ارگانو پودر نشده استفاده کنید بسیار بهتر است .
دوستانی که در ایران هستند و دسترسی به پنیر فتا ندارند میتوانند از پنیر های سفید صبحانه استفاده کنند که نزدیک ترین طعم و بافت را به پنیر فتا دارند .
زیتون اصلی که در این سالاد استفاده میشود ، زیتون کالاماتا است که اگر به این زیتون دسترسی دارید میتوانید جایگزین زیتون سیاه کنید .




طبقه بندی: سالاد، 
برچسب ها: سالاد الویه، سالاد الویه قالبی، سالاد الویه با مرغ، سالاد الویه با کالباس، سالاد الویه ویکی، سالاد الویه بدون مرغ، سالاد الویه کالری،  

تاریخ : جمعه 26 شهریور 1395 | 03:01 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران