تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - کیک پیتزا
پیتزا

مواد اولیه : برای 4 نفر
جعفری یک قاشق سوپ خوری (ریز شده)
پنیر پیتزا نصف پیمانه (رنده شده)
ماست نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی نصف پیمانه (خرد شده)
قارچ نصف پیمانه (خرد شده)
ذرت نصف پیمانه (آب پز شده)
روغن مایع یک چهارم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
آرد یک و نیم پیمانه
سوسیس میزان دلخواه (خرد شده)
فلقل دلمه ای نصف پیمانه (خرد شده)
گشنیز یک قاشق سوپ خوری (ریز شده)
کالباس میزان دلخواه (خرد شده)
مایع ماکارونی میزان دلخواه (سرد شده)


طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را با روغن مایع همزده .بکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده حدود دو دقیقه که ماند و پف کرد به تخم مرغها اضافه کرده و با همزن میزنیم سپس آرد را در دو مرحله اضافه کرده و همزده سپس از موادی که در مواد لازم ذکر کردیم بنا به ذائقه خودتان هر کدام را که دوست دارید اضافه کرده و همزده نباید مواد خیلی سفت شود .
سپس دو سوم قالب مورد نظر را از مواد پر کرده و در فر با درجه ۱۸۰ سانتی گراد گذاشته ( حدودا ۳۰ دقیقه ) تا روی مواد طلائی شود .
نکته: اگر قالبتان تفلون نبود حتما چرب کرده و آرد بپاشید.
می توانید از کاغذ روغنی نیز استفاده کنید.

نکات:
1)بهتر است در 5دقیقه انتهایی پخت مقداری پنیر پیتزا و آویشن روی کیک ها اضافه کنید.
2)در صورت تمایل خمیر را داخل قیف ریخته و به شکل پیراشکب قالب بزنید.

3)بهتر است از همه موادی که در تهیه پیتزا ی معمولی استفاده میکنید در این کیک هم استفاده کنید.
4)برای خوشمزه تر شدن این کیک از کره به جای روغن و از ماست خامه ای به جای ماست معمولی استفاده کنید.
5)میتوانید مقداری زعفران هم داخل خمیر کیک استفاده کنید.




طبقه بندی: پیتزا، 
برچسب ها: کیک پیتزا، کیک پیتزا مامی سایت، کیک پیتزای، کیک پیتزا بدون فر، کیک پیتزا اصفهان، کاپ کیک پیتزا، کاپ کیک پیتزایی،  

تاریخ : یکشنبه 28 شهریور 1395 | 03:10 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران