تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - کوکوی میگو و گیشنیز
کوکوی میگو

مواد لازم

میگو: 200 گرم

تخم مرغ: 3 عدد بزرگ

گشنیز و پیازچه: 500 گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

سیر: 2 حبه

آرد ذرت: 1 قاشق غذا خوری پر

روغن برای سرخ کردن


طرز تهیه :

میگو را داخل آسیاب سبزی خردکن آکا میریزیم تا خوب خرد شود. در ظرفی سیر را ریز رنده می کنیم و میگوی چرخ شده را روی آن می ریزیم. پیازچه و گشنیز را را نیز داخل دستگاه میریزیم تا هم مخلوط و هم خورد شود . تخم مرغ ها را می افزاییم. یک قاشق آرد ذرت روی مواد می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم. سپس کوکو را در روغن سرخ می کنیم

این کوکو باید ضخیم باشد و نباید زیاد آن را در تابه نازک کنیم. با حرارت کم دو طرف کوکو را سرخ می کنیم تا طلایی شود. پس از پخت، کوکو را به اشکال نامساوی برش می زنیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم. می توان روی آن را با گشنیز و پیازچه تزیین کرد.

نکته:
در صورتی که آرد ذرت در دسترس نبود، می توان از معادل همین مقدار آرد گندم استفاده کرد.




طبقه بندی: کوکو، 
برچسب ها: کوکوی میگو، کوکوی میگو با سیب زمینی، کوکو میگو، كوكوی میگو، تهیه کوکوی میگو، طرزتهیه کوکوی میگو، اموزش کوکوی میگو،  

تاریخ : دوشنبه 29 شهریور 1395 | 03:13 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران