تبلیغات
سفره آرایی و آشپزی - خورشت آلبالو با کوفته قلقلی

خورشت آلبالو باکوفته قلقلی 

مواد لازم برای خورش آلبالو:

 

۲۰۰ گرم آلبالو بدون هسته

۲ ق‌س شکر

۲۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده

مقداری کره

۱ عدد پیاز

۳ ق‌م سبزی تازه معطر (جعفری، نعنا، ریحان)

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

۶۰ گرم لواشک آلبالو

مقداری خلال پسته برای تزئین

روغن به میزان لازم

 

مواد لازم برای پلو با ته‌دیگ ته‌چین:

۲ پیمانه برنج

۱ عدد زرده تخم‌مرغ

۱ ق‌س ماست

۱ ق‌س زعفران دم‌کرده

مقداری کره

 خورشت آلبالو با کوفته قلقلی


طرز تهیه خورش آلبالو:

 

۱. آلبالوهای بدون هسته را در قابلمه‌ای با شکر مخلوط کرده، روی حرارت بگذارید تا یکی، دو جوش بزند و آلبالوها کمی شیرین شوند، بعد از روی حرارت بردارید. لواشک را تکه‌تکه کرده و در مقداری آب بخیسانید.

 

۲. پیاز را پوست کنده و رنده کنید. گوشت چرخ‌کرده را همراه پیاز مخلوط کرده و ورز دهید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

۳. به مایه گوشت سبزی‌های معطر ریز خرد شده را افزوده و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید و ورز دهید. از مایه گوشتی به اندازه یک گیلاس برداشته و در کف دست قلقلی کنید.

 

۴. همه مایه گوشت را به همین صورت به شکل کوفته قلقلی‌های ریز درآورید و کنار بگذارید. در قابلمه‌ای کمی روغن یا کره ریخته و روی حرارت بگذارید. بعد از داغ شدن روغن کوفته‌قلقلی‌ها را در روغن سرخ کنید.

 

۵. در این فاصله لواشک‌ها را خوب در آب جوش حل کرده و صاف کنید. چند بار از صافی رد کنید تا همه تکه‌های لواشک‌ها در آب جوش حل شده و به شکل سس درآید. حالا این سس را به قابلمه‌ای که کوفته‌ها را در آن سرخ کردید اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا گوشت بپزد.

 

۶. آلبالوهای شیرین‌شده را از صافی رد کنید. آب آنها را به قابلمه خورش اضافه کرده و دانه‌های آلبالو را با مقداری کره تفت دهید و بعد به مواد اضافه کنید.بعد از حدود ۱۰ـ۸ دقیقه که خورش جوشید، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال‌های پسته تزئین کنید.




طبقه بندی: خورشت، 
برچسب ها: خورشت آلبالو با کوفته قلقلی، خورشت، خورشت آلبالو، کوفته قلقلی، آشپزی، غذای دریایی، پیتزا،  

تاریخ : شنبه 26 تیر 1395 | 07:11 ق.ظ | نویسنده : شانیا شانیا | نظرات
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بهترین تو ایران